Tuesday, September 17, 2013

Tak Perlu Kata Apa-apa












Pasir halus memutih

Langit membiru

Air yang jernih kebiru-biruan

Angin bertiup sepoi-sepoi bahasa


23 comments:

  1. Replies
    1. syieda dah lame dulu merase keindahan air kt sini

      Delete
  2. sejuk mata memandang..kalau dpt snorkeling best nih TAPI...maafkan JM..kat mana ni eh..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,

      memang best sgt klu dpt g snorkelling kt sini..
      sy nk suruh org teka sbnrnya kt mane...rase2nye sape yg pernah smp sini, tau kot tmpt tu kt mane..hehe..
      kasik surprise dulu..

      JM, lg satu...DATT risau sbb sampul JM xsmpai lagi..tkt DATT salah bg alamat...

      Delete
    2. Eh...tak sampai lagi...JM hantar ke Alamat ni :
      desa vista, bbst, sepang

      Delete
  3. Replies
    1. DzuHata,

      orang yang pernah sampai sane mesti tau di mana tempat ni..hehe

      Delete
  4. Nice to see nice to eat..kata tak perlu kata apa-apa..tempat yang cantik....nice picture anyhow.

    ReplyDelete
  5. salam.. hi there!
    thank u so much for following my blog.
    mohon maaf sgt2 sebab lambat buat lawatan balas.. i've been so busy with work and travelling.
    following u back :-)
    cantik betul gambar2 pantai tu

    ReplyDelete
  6. salam too..

    hi dieya, your blog is very interesting..so kay la..xde ape pun..mesti explore byk tmpt2 baru kan?

    thanks for follow my blog..

    pantai tu sendiri yg mmg cantik...sy snap jer..tp subhanallah, mmg kejadiannya sgt indah..

    ReplyDelete
  7. wahhhhh biruu air laut dia...putihhh pasir pantai dia...manaaaaa?? hehehehe..
    lepas exam ni rasa nak gi bercuti jek tp kereja berlambak camno?? xpe tunggu thn depan bulan 3...yahoooooo!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HB,

      dh ade org tlg jwb kat bawah nun..aku ni mggu ni exam...tp keje byk giler, keadaan sekeliling yg serabut mabut lg...huhu..

      lamenye ko nak pg bercuti..lg 6 5 bulan lbh tu...trip jauh ke? hjg thn xkan xpg mane2, kata OR cuti sekolah..

      nnt tlg email aku blh? aku nk tanye pasal master la (ke ko dh bt phd ni) @ passionateactivities@gmail.com

      Delete
    2. aku gi bercuti dgn kawan aku jek... OR tinggal!! hahaha... nak kata jauh x la dekat2 jek...tp 4 negara la...hahahahahaha

      Tapi paling aku x sabar project besar kita org...jeng jeng jeng!!!

      Delete
    3. ohhh...ko nak tanya pasal master ke? boleh jekkk. PHD lambat lagik x mampu uolsss hahahaha...nnt aku email ko ekkkk!!

      Delete
  8. Amazing. Seems familiar, Krabi?

    ReplyDelete
  9. hmmm... mcm familiar ler hehe...

    btw... tumpang iklan ckit... jom join Contest GA Isi Buih Kata Komik ai, deadline 12 Oct 2013, meh cepat!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. plain83,

      klu pernah pg mesti tau punye...

      blh jer nk iklan pun..tggu hbs wiken ni br free...nnt sy join eh..menarik gak tu..

      Delete