Saturday, December 13, 2014

The Day I Delivered my baby

Assalammualaikum..

Last post aku 1 Sep 2014..3 bulan lepas..

Rupa-rupanya, malam tu dah turun tanda..Pagi esoknya, aku dah selamat bersalin..

Aku ada type entry masa dalam pantang,sekali post tu hilang..terus rasa sendu..lepas tu terus tak jenguk blog dah..dalam hati ni rindu jugak nak berblog..

Tahun 2014 ni, hidup aku berubah 100%..Aku buat big decision dalam hidup aku, tapi kalau aku teruskan pun tiada guna sebab hati aku dah tawar kat situ..Semoga Allah buka jalan lebih mudah untuk aku lalui..

Aku harap tahun depan aku dapat kembali travel macam sebelum2 ni..Cuma lepas ni akan lebih mencabar dengan kehadiran si kecik..

Semoga Aisyah Zara Medina membesar menjadi anak yang solehah..

4.52 am, 2nd Sept 2014
Mommy love u a lot my dear Baby Z

Till we meet again..

18 comments:

  1. Alhamdulillah DATT..Tahniah....Welcome to the world Zara..eee...JM ni bukan boleh tengok baby...geram!!! so cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih byk2 aunty JM..nnt inshaAllah one day kt blh jmp yer..muahhhssss

      Delete
    2. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

      Delete
  2. Congratsss...have a wonderful years with the newborn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you very much Azra..smg terus jd traveller sejati..jeles i..

      Delete
  3. Waaah Congratsss!!! Have a wonderful motherhood, god bless~ ^^

    ReplyDelete
  4. Congrats! Semoga ibu & anak sihat2 je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BK,

      Amin..semoga kami berdua sentiasa sihat walafiat..

      Delete
  5. Congrats.. Semoga kau berjaya menempuhi alam baru dengan gembira. Travel dengan si kecik walaupun leceh tapi banyak pengalaman manis yang aku dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi budak kampung..

      Terima kasih banyak..mmg agak mencabar bila travel dengan si kecik..kite kene extra kuat untuk handle dorg..

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Tahniah, Baya...
    Alam baru yang membahagiakan ni...
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anne,

      Terima kasih banyak2..smg dirimu juga sentiasa bahagia walau apa jua yang sedang anne lakukan..

      Delete
  8. Tahniah! diam-diam rupanya dah jadi ibu!

    ReplyDelete
  9. welcome baby Z...

    tahniah Datt and hubby... she's soooo cute!!!

    definately try to get time visiting both of you dear...

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete